پروتئین تست (نشانگر پایش فرآیند پاک سازی) (۴۱۱۱۰-۱۴)
تست پروتئین یا تست تشخیص پرونئین باقیمانده بر سطوح بعد از پاکسازی
تست پروتئین، یک تست سریع جهت تشخیص پروتئین های باقی مانده بر روی سطوح دستگاههای شستشو دهنده، ضدعفونیکننده، تمیزکنندههای اولتراسونیک، آندوسکوپها و وسایل جراحی میباشد. این کیت شامل یک معرف برای تشخیص پروتئین و یک سواب برای نمونهگیری از سطوح یا ابزارآلات است.
دستورالعمل استفاده از تست پروتئین
1- هنگام استفاده از کیت تشخیص پروتئین جهت اجتناب از آلودگی با بقایای پروتئینی پوست، باید از دستکش استفاده شود.
2- اگر سطح مورد نظر جهت تست مرطوب است، سواب را با فشار به آن مالش دهید. اگر سطح مورد نظر خشک باشد، به سادگی سواب را با آب استریل یا آب مقطر مرطوب نمایید و سپس با فشار به محل مورد نظر مالش دهید. لازم به ذکر است پروتئین پس از شستشو بیشتر در لولاها و شکاف های وسایل باقی می ماند.
3- درب ظرف معرف را باز کرده و سواب را تقریباً به مدت 30 ثانیه در معرف قهوهای رنگ بچرخانید.
4- سواب را خارج نمایید، درب ظرف را ببندید.
5- به صورت ظاهری تغییر رنگ معرف را بررسی کنید. اگر معرف آبی شده باشد، بقایای پروتئین روی نمونه وجود داشته است. هرچه رنگ آبی تیرهتر باشد میزان پروتئینِ بیشتر، در سطح را نشان میدهد. اگر معرف قهوه ای باقی بماند، پروتئین تشخیص داده نشده و سطح پاک شده است.
شرایط نگهداری: در یخچال (4-8 درجه سانتیگراد) و همچنین دور از نور، حرارت بالا، ضد عفونی کنندهها و مواد شیمیایی نگهداری شود.
ماندگاری: 18 ماه پس از تولید