فاکتور های موثر بر کارایی پروسه استرلیزاسیون چیست؟
در صورتی که مواد و وسایل کاملا شسته نشوند، پروتئین ها و نمک های رسوب داده شده ممکن است میکروارگانیسم ها را در بر بگیرند، بنابراین از تماس مستقیم آنها با ماده ضد عفونی کننده اجتناب می کنند و در نهایت باعث کاهش کارایی در این پروسه می شوند.
• مواد بسته بندی که مناسب برای پروسه استرلیزاسیون نیستند.
• میزان بالایی از مواد بسته بندی که می توانند مانع از ورود مواد ضد عفونی کننده شود یا ورود آن را به بسته بندی به تعویق بیاندازد.
• بارگیری بیش از حد یا اشتباه در استریلایزر.
• قرار دادن بسته ها روی همدیگر به طوری که در آن هیچ عامل ضدعفونی کننده نمی تواند گردش کند.
• مدت زمان کوتاه برای پروسه استریل کردن
• دمای ناکافی
• غلظت کم ماده موثره.